Lav dit eget aromatiske mineralvand og skån kroppen samt miljøet med BWT!

*Sponsoreret indhold

Herhjemme har vi den sidste månedes tid haft denne super smarte filterkande fra BWT på prøve, og jeg må sige, den er et hit!
Den forvandler dødsygt postevand til lækkert aromatisk mineralvand, mens den fjerner smagshæmmende stoffer og tungmetaller uden du behøver at agere den lille kemiker derhjemme.

Herhjemme er vi ikke super gode til at huske at drikke vand, det er virkelig dumt for hele vores organisme har brug for dette molekyle for at fungere og trives! Vi er derfor blevet utrolig glade for kanden fra BWT, for med den er der altid frisk og lækkert mineralvand i vores køleskab, lige til at tage ud og nyde et køligt glas af! Det er bare slet ikke tosset! For så kan Morten også få andet end kaffe til sin hakkebøf 😀 !!
Derudover er det bestemt også værd at fokusere på at kanden rent faktisk hjælper vores kroppe!

Den er designet så den passer ind i det fleste køleskabslåger! SMART!

.. Hvordan virker den?

Selve kanden består af en en kande (SURPRISE), et låg med elektronisk indikator for filterskift og et filter. Her er det nok filteret som er det mest interessante, for det kan nærmest trylle! Det kan trylle i 2 faser.
I den første fase trylles det smagshæmmende stof klor væk og hvorefter de skadelige tungmetaller bly og kobber på magiskvis elimineres i anden fase. Til slut erstattes det udfældende kalk af det aromatiske mineral – magnesium. Det er sgu da nærmest et trylleshow midt på madbordet!
Når trylleshowet så er gennemført kan man – hvis man har lyst – også bruge det kalkfri vand i sin kaffemaskine eller elkoger. Morten har flittigt testet det herhjemme (jeg lærer desværre aldrig at drikke kaffe) og hans sarte tunge smager tydeligt forskel på kaffen, om den er med eller uden kalk!
Låget på kanden er udstyret med en utrolig smart elektronisk indikator for filterskift. Som – sjovt nok – indikere hvornår tiden er inde til at skifte det filter som er placeret i kandens center. BWT skriver selv at ét filter kan filtere op til 120 liter postevand. Det er alligevel 240 flasker mineralvand på plastikflaske!

indikator for filterskift

.. Godt for kroppen

.. Og hvordan kan kalkfrit vand tilsat magnesium være godt for kroppen, sidder du så der og tænker? Og jo! Det skal jeg sige dig!
Alle kroppens celler indeholder magnesium (og nu bliver det nørdet)! Magnesiummineralet er med til at aktivere enzymsystemet, som er vigtigt ift. regulering af energistofskiftet. Det vil sige – med andre ord – at med tilstrækkelige mængder magnesium i kroppen øges vores fysiske og mental ydeevne markant. Er vi derimod i magnesiumunderskud vil vi blive hurtigt trætte, anspændte, urolige og sløve.
Det anbefalede daglige indtag af magnesium er ca. 300mg. Denne mængde skønnes det at alle som spiser sundt og varieret dagligt opnår, men hvorfor ikke hjælpe det lidt på vej?
Drikker man 2 liter af dette magiske vand om dagen (i stedet for vandhane vand), vil man få dækket 20% af sit daglige magnesium behov.
Det er jo slet ikke tosset som småbørnsforældre lige at hjælpe kroppen med sådan et lille skjult energiboost!

.. Og for miljøet!

Sammen med denne snu mineralvandsanordning, modtog jeg også min helt egen pink drikkedunk, så jeg uendeligt mange gange kan opbevarer mit lækre mineralvand indtil jeg skal drikke det! Dette er jo i og for sig mega lækkert, men det er virkelig også dejligt at tænke på, at når jeg bliver tørstig på min trilletur med nogen vol. 2, så kan jeg lige hive mit eget lækre mineralvand frem, frem for at skulle gå ind på tanken eller i 7-11 og købe en platiskflaske med ligende vand. Selvom denne købe flaske også er genanvendelig – hvis jeg vel og mærke husker at pante den – så syntes jeg nu stadig at jeg har sparet lidt på ressourcerne, ved at medbringe selv!
Og så er vi tilbage til min yndlings tanke om at;
Mange bække små, gør en stor å!
Muligt jeg ikke redder verden ved at lave mit eget mineralvand og medbringe det i min egen flaske, men jeg tager et aktivt valg om bevidst at spare på klodens ressourcer! og DET kan JEG godt lide!

.. Momstertest

Hvis du nu sidder derude og er blevet endnu mere nysgerrig på hvad alt det her BWT, er for noget samt hvad andres oplevelse med filterkanden er!
Så syntes jeg du skal hoppe ind forbi Momster Test, her vil 3 helt almindelige mødre – som jeg selv – anmelde filterkanden efter endt test! Det er helt sikkert et klik værd!

.. Rabatkode

Hvis du nu stadig sidder sidder derude og nu også er blevet helt hooked på denne tryllekande, så kan den købes hos BWT. Jeg har af de søde søde folk hos BWT fået lov at give rabatkoden “momster20” til mine skønne læsere, så I også kan få muligheden for BWT vand!

Tak fordi du læste med!
Kærligst Julie alias Nogensmor

*Jeg modtager ingen betaling for denne test eller dette samarbejde. 
Jeg har modtaget Filterkanden + drikkedunkene til test i samarbejde med momster og BWT, jeg må beholde Kanden og dunkene efter endt test.Alt hvad jeg skriver er 110% mine egne ord og holdning. Jeg er ikke typen man kan købe eller præge

Skriv et svar