Hjælp til selvhjælp!.. Med kalkfrit vand!

Sponsoreret indhold*

Jeg har været så heldig at jeg den sidste 1,5 uges tid har fået lov til at teste BWT’s antikalksystem til bruseren som en del af momsters testpanel 🙂 momstertest.dk
Denne testperiode har gjort mig forårsforelsket!
Jeg er forelsket i et afkalkningssystem! Hold kæft det lyder åndssvagt, men den har været min ven i nøden!

.. Når rengøringen bliver en leg

Hej mit navn er Julie og jeg er rengøringsfanatikker!
.. Sagde ingen nogensinde! Eller jo, det sagde jeg! For jeg kan ikke tåle snavs og rod, og det er faktisk lidt angstprovokerende at have 2 små tornadoer som syntes det fedeste i verden er at krumme med kiks og smøre mine vægge ind i lasagne!

Nå, men jeg bruger en del tid ugentlig på at gøre rent, og det værste jeg ved er faktisk badeværelset!
Øv hvor bliver specielt brusenichen bare hurtigt snavset og trist, hvis ikke lige man når at tage den med en svaber og en klud efter hvert bad! Og helt ærligt, let’s face it! Jeg når det sgu ikke altid!
Enten fordi at et bad skal overstås i rekordfart, alt imens man troede nogen vol. 2 sov lur (HA! Glem det mor! Jeg vågner når du har tændt for vandet og ER NØGEN), eller når begge tornadoer er puttet og du selv er så træt efter endt afvaskning, at det eneste du kan tænke på er at ligge med benene oppe i den bløde sofa!
Og her har jeg fundet min rengøringsredningsmand :)!
Quick & clean fra BWT er svaret på mine bønner!

I alt sin enkelthed går det simpelhent ud på at man efter endt badning trykker på en knap på antikalksystemet og skyller herefter bruseniche og armatur ned i koldt og kalkfrit vand!
Der skal altså ikke skrabes vægge, tørres armatur eller pudses glasdør (hvis man er den heldige eje af sådan en).
Det hele er klaret når afvaskningen er overstået, og man kan nu med god samvittighed smide sig på sofaen 🙂
Den gode samvittighed kan man så opretholde når man ligger på sin sofa og tænker på alle de kemikalier man sparer sig selv, sin baby og vores fine grønne planet for, når nu man gør rent i kalkfrit vand og ikke kalkfjerner!
Totalt win-win!

.. For godt til at være sandt?

.. Og hvordan virker det og virker det i det hele taget tænker du så?
Ha! Det tænkte jeg også!
Og JA! det virker!
Det virker så godt at selv min mand syntes det er Nice!
Jeg var skeptisk til at starte med men alt min skepsis blev hurtigt gjort til skamme og skyllet ud med det kalkfrie vand!
Og så er det til lige med mega simpelt. Selve antikalksystemet monteres mellem blandingsbatteriet og bruseslangen. I antikalksystemet sidder et filter, dette filter fjerner kalkpartiklerne i vand når det aktiveres ved et tryk på en knap – idiotsikkert! (Det tør jeg godt postulere da jeg selv har monteret det og flittigt brugt det :D).
Når du så slukker vandet er sagerne klart og Quick & clean systemet slukker når vandet afbrydes. Nemt nemt nemt!

.. Rabatkode

Hvis du er blevet lun på denne rengøringsfri idé, så kan antikalksystemet erhverves for den nette sum af 613,-.
Jeg har været så heldig at jeg i forbindelse med denne test har fået lov af BWT at give min følgere 20% rabat med rabatkoden: momster20

.. Momstertest

Inden for de næste par dage vil der på momstertest.dk, udkomme en række anmeldelser skrevet af søde, dejlige mødre samt undertegnede, hvor vi anmelder produktet. Så hvis du er blevet nysgerrig på hvordan andre oplever dette wonder produkt, så følg med på momstertest.dk, eller på instagram på @momstertest.

Tak fordi du læste med!
Kærligst Julie alias Nogensmor

*Jeg modtager ingen betaling for denne test eller dette samarbejde.
Jeg har modtaget Quick & Clean systemet til test i samarbejde med momster og BWT, jeg må beholde antikalksystemet efter endt test. Alt hvad jeg skriver er 110% mine egne ord og holdning. Jeg er ikke typen man kan købe eller præge!

Skriv et svar