Ohh my’ !! Mommy is going out ..!!

.. JA! jeg var var ude, og JA! jeg hyggede mig! Så inden I ringer til Mor-politiet, ammemafiaen og de sociale myndigheder eller måske starter en anden form for mor-shaming, så husk lige på at, nogen også har en far 😉 .. 

Nå men lad os starte lang tid før i lørdags! For det at skulle ud som ammende mor, kræver at man tager et valg om hvad baby skal indtage når nu brysterne går til fest.
Jeg valgte at jeg ville lave et mindre fjernlager af den gode fede moderfløde i fryseren, og det kræver altså en del arbejde! Jeg må lige indskyde at jeg absolut INTET har imod erstatning (i visse kredse er det jo nærmest = kriminalitet), men jeg erfarede med nogen vol.1, at hans mave gik fuldstændig banans, og hvis jeg ikke havde et kolik-dæmonbarn før ondt i maven, så fik jeg det altså når han havde ondt i maven .. 
Så da jeg vidste at jeg skulle ud og svinge træbenet, tog jeg en beslutning om at jeg ikke turde gamble med nogen vol.2‘s mave, og indtog positionen som malkeko. For det er sådan man føler sig! Hvis ikke man har en glubsk babyshark hængende i attributterne, så sidder man og moser på en brystpumpe – Arla! Just call me! 
MEN! det lykkedes! og den halve fryserskuffe blev fyldt op med de våde vare! 

.. OG så blev det lørdag! Dagen hvor mor skulle støves af og træbenet skulle vise sit værd! 
At skulle ud af døren til en bestemt tid som mor, kræver at dagen er mere minietuiøst planlagt end en militær NATO øvelse i Østersøen! Hvem gør hvad hvornår? hvad tid skal der spises, soves, barberes ben, tørres hår, skiftes ble og ikke mindst ammes, for at det hele kan hænge sammen, ingen lider overlast og at der ikke kommer gylp i det NYVASKEDE hår eller på kjolen (som du i dagens anledning har fået skruet dig ned i)! 
Så efter at have ageret hærføre og have udkommanderet gøremål hele dagen blev det min tur til den store forvanding – fra joggingtøj til partydress! 
Denne manøvre kræver ligedele tid, udstyr, forberedelse og fred! For ærligt, hvem kan lægge make-up uden at komme til at ligne noget der ville gøre selv Donald Trump misundelig, med en 2 årig tornado med på badeværelset? 
Nå men det lykkedes mig at få kørt så meget primer, concealer, foundation og pudder i hovedet at man kun i den helt rigtige belysning ville opdage de kroniske sorte render under øjnene. Panda-looket er det nye sort – jeg siger det bare! ..  
Så skulle jeg skrues ned i noget som var lidt strammere end hverdagens joggingtøj. Let’s be hornest! Det kræver sgu en del spandex, af den rigtig stramme slags! Sådan noget er jeg gudskelov den lykkelige ejer af! (Det burde helt ærligt følge med når man forlader fødegangen!). 

Tillykke med den lille ny! Her er babys CPR nummer, og en spandex trusse til mor, der er stadiet før et 1700-tals korset .. Held og lykke med at trække vejret!

Man må lide for skønheden, sagde de! og hvem er da også nogensinde død af ikke at trække vejret en hel aften? .. 

Nå men iført min Donald Trump maskering,  mit spandexkorsettet og partykjolen, så lignede jeg noget nær et af de menneske der får sammenhængende nattesøvn! Hurra for det! 

For øvrigt var det en julefrokost med nogle af mine aller bedste veninder, som jeg havde snøret mig ind i spandex for! Jeg er sikker på at de var jævnt ligeglade med min mundering, men det var jeg ikke! 

Det var en fantastisk aften! Deres selskab går man aldrig galt i byen med! De er min selvvalgte famile! Uden dem ville jeg ikke være det menneske og den mor, som jeg er og gerne vil være! Tak for jer <3 
Nå men aftenen bestod af en 4 retters nytænkt julefrokost menu. Vi syntes selv at vores genialitet ingen ende ville tage, da vi havde fundet på at nytænke de klassiske julefrokost retter til noget nær gourmet (ihvertfald hvis man spørger os). Selvfølgelig skulle alle disse udsøgte retter akkompagneres af drikkelse i diverse farver, samt med og uden bobler! Vi er jo genier! NOMA i ringer bare!… 
Og ingen julefrokost uden pakkeleg! Så efter endt indtagelse af vores genistreger, så blev raflebæger, terning og de altid interessante gaver fundet frem. 
Jeg sværger! Sådan en pakkeleg kan få det værste frem i folk! Det kan forvandle selv den mest velafbalancerede kvinde (haha! sådan en findes ikke!) til et vildt og glubsk monster, hvis eneste mål i tilværelsen er at nakke alle de andres pakker OG smide terningen væk! Men sådan er vi jo selvfølgelig ikke .. (den lader vi lige stå for sig selv!)
Jeg tror jeg slutter med bare at vedhæfte lidt billeder, de beskriver vidst resten af aftenen bedre end jeg kan! 

Tak fordi du læste med! 
Kærligst Julie alias Nogensmor 

Skriv et svar